مسابقه کتابخوانی راهی به دریا بمناسبت

عید سعید غدیر خم

شرح زیارت آل یاسین(آشنایی با امام زمان علیه السلام)

به قلم دکتر مهدی خدامیان

همکاران محترم می توانند با مراجعه به وبسایت بسیج کارکنان دانشگاه به آدرس زیر نسبت به دانلود فایل کتاب اقدام نمایند.

زمان آزمون : چهارشنبه 7/4/1402 – ساعت 8 صبح – 20 دقیقه

مکان آزمون : ستاد مرکزی دانشگاه -محل برگزاری همایشهای علمی دانشگاه - تالار لقمان

تذکر 1:   این مسابقه بصورت حضوری و شامل 20 سؤال (تست و تشریحی) از متن،ترجمه و شرح زیارت(کتاب راهی به دریا) به نیت آشنایی وتقرب به حضرت امام زمان علیه السلام  می باشد .

تذکر 2:  بمنظور امکان برگزاری آزمون رأس ساعت اعلام شده (جهت برآورد تکثیرسؤالات و محل برگزاری)، از علاقمندان به شرکت در آزمون تقاضا می شود نسبت به ثبت نام از طریق رابطین بسیج کارکنان واحد محل خدمت اقدام و ما را در برگزاری آزمون یاری فرمایند.

تذکر 3 : کتاب چاپی در 43 صفحه می باشد و در نسخه پی دی اف با منابع در کل 106 صفحه می باشد که مطالعه تا پایان صفحه 72 نسخه پی دی اف که در واقع صفحه 58  کتاب اسکن شده می باشد مورد نظر برای شرکت در مسابقه می باشد.

• زمان اعلام نتایج :    بصورت حضوری روز چهارشنبه 14/4/1402 همراه با برگزاری جلسه آشنایی با قرآن

از ساعت 7:30 الی 8:30 در تالار لقمان

* به نفرات ممتازی که بالاترین امتیاز از 100 نمره را کسب نمایند به رسم عیدی جوایز ارزنده ای اهداء می گردد. *

شرکت عموم  همکاران علوم پزشکی  حوزه پردیس دانشگاه و واحدهای تابعه در سطح شهر اصفهان در مسابقه آزاد می باشد.

*******************************************************

فایل کتاب راهی به دریا