جشن دهه فجر

واحد بسیج کارکنان و امور ایثارگران با همکاری روابط عمومی دانشگاه، به مناسبت فرا رسیدن سی و نهمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و ایام ا... دهه مبارک فجر، چهارشنبه ۱۸بهمن ماه، اقدام به برگزاری مراسم گرامیداشت این ایام و جشن بزرگ فجر در تالار ابن سینا مرکز همایش های علمی دانشگاه نمود.

جلسه حلقه صالحین

درتاریخ ۱۳۹۶/۱۱/۱۵ جلسه حلقه صالحین با حضور تعدادی از اعضا بسیج برادران برگزارگردید.

در این دوره از جلسات درخصوص آفت زدگی ( کم رنگ شدن ارزش ها ) بصورت کارگاهی برگزار شد.

دهه فجر

وقتی صدای پای بهمن از کوچه پس کوچه های خاطره ها به گوش تو می رسد. گویی شهیدانند که آمده اند برای بیعت دوباره برای هشدار و تذکر و بیداری . بهمن که از راه می رسدشهیدان پیمان نامه ی خونین شهادت را برای تجدید امضای تک تک ما می آورند تا فراموش نکنیم که باغبان لاله ها امام مهربان بود و سایبان لحظه ها، نگاهش هنوز هم نگران باغمان است. هر بهمن امام است که دوباره بر بال ملائک به دیدارمان می آید و کوچه های باغمان را پر از نسترن و نیلوفر می نماید. گام هایش همه جا یاس می کارد و گل محمدی به خانه ها هدیه می کند.

بهمن همیشه در راه است.

فرارسیدن ایام مبارک فجر طلیعه ی آزادی ملت و محو استبداد و واپس راندن استعمار، بر ملت بزرگ ایران مبارک باد.

جلسه صبحگاه مشترک کارمندان بسیجی/مسِئولین و مدیران مورخ ۱۳۹۶/۹/۵

در تاریخ ۵/۹/۱۳۹۶ سالروز تشکیل بسیج مستضعفین به فرمان حضرت امام خمینی (ره) صبحگاه مشترک در محل استانداری اصفهان با حضور بسیجیان عضوپایگاههای بسیج ادارت کل برگزار گردید.دراین مراسم که با حضور مقامات لشکری و کشوری همراه بود در ابتدا به مقام شامخ شهداادعا احترم گردید و پس از قرائت قرآن و اجرا سرود جمهوری اسلامی و برفراشتن پرچم کشور عزیزمان و پرچم متبرک حضرت ابا عبدالله علیه السلام استاندار محترم اصفهان جناب آقای دکتر مهر علیزاده به ایراد سخنرانی پرداختن ودر پایان از مسئولین نمونه پایگاههای بسیج ادارات کل تقدیر به عمل آمد.

افتخارآفرینی در ورزش، رشته اتومبیلرانی

مسابقات رالی خانوادگی ۲۸مهرماه ۱۳۹۶ در شهرکرد برگزار شد.

بازهم موفقیت در رشته رالی اتومبیلرانی خانوادگی توسط همکارمان
به گزارش ایسنا – منطقه چهارمحال و بختیاری – قهرمان آماره رئیس هیئت اتومبیلرانی اظهار کرد: این مسابقه با حضور ۴۰ شرکت‌کننده از استان‌های چهارمحال و بختیاری و اصفهان...

به مناسبت ایام محرم و هفته دفاع مقدس۱۳۹۶

برگزاری مراسم سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و گرامیداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه

واحد ایثارگران  و جانبازان دانشگاه و واحد بسیج برادران وخواهران با همکاری روابط عمومی دانشگاه  به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و همزمانی با ایام محرم الحرام، سه شنبه چهارم مهرماه، مراسمی را با حضور سرپرست و معاونین دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه،جمعی از مدیران ستادی و همکاران در مرکز همایش های علمی دانشگاه برگزار نمود.

روز بسیج کارمندی

همزمان با هفته دولت و به یاد و نام شهیدان والامقام رجایی و باهنر و به منظور بزرگداشتن روز بسیج کارمندی، همایشی با همکاری سازمان بسیج ادارات کل و دستگاه های اجرایی استان اصفهان با حضور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی و سخنرانی سردار امینی جانشین محترم قرارگاه عملیاتی سیدالشهدا (ع) در محل همایش های علمی دانشگاه در روز یکشنبه مورخ ۵/۶/۱۳۹۶ برگزار گردید

مسابقه سیمای مخبتین (شرح زیارت امین الله) *بمناسبت بزرگداشت عید سعید غدیر خم*

باسمه تعالی*بمناسبت بزرگداشت عید سعید غدیر خم*  مسابقه  سیمای مخبتین (شرح زیارت امین الله)بصورت  حضوری و کتبیـ سئوالات چهار گزینه ایـ همراه داشتن منبع بلا مانع است(OpenBook)                                           *زمان برگزاری :چهارشنبه ۸ شهریور( ساعت ۸ –۹ صبح * محل همایشهای علمی ستاد مرکزی ـ تالار لقمان)منبع : سیمای مخبتین اثر شیخ محمود تحریری

سیمای مخبتین : شرح زیارت امین الله

تعریف نشده

جهادگر شهید حاج علی فارسی

جهادگر شهید حاج علی فارسی در سال ۱۳۳۱ در کاشان به دنیا آمد. پس از اخذ فوق دیپلم از دانشگاه تهران با همه وجود به خدمت انقلاب اسلامی در آمد و به همراه چند تن از همسنگرانش جهاد سازندگی کاشان را بنیان نهاد. با آغاز جنگ تحمیلی در رأس جهاد گران به جبهه جنگ شتافت. و در تدارکات گروه شهید علم الهدی هویزه نقش مهمی را بر عهده گرفت.

صفحه‌ها

اشتراک در بسیج کارکنان دانشگاه RSS