برگزاری مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه

در این مراسم که باحضور جمعی از رزمندگان، جانبازان  ایثارگران و میهمان ویژه مراسم "سردار جانباز حاج حسین رضایی فرمانده یگان دریایی و زرهی جنگ تحمیلی" و نیز مسئولین و کارکنان دانشگاه برگزار گردید، دکتر اصغری رییس دانشگاه طی سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان هشت سال دفاع مقدس و ارج نهادن به جانبازان و خانواده‌های آنان، گفت: انشاءا... همه مردم به خصوص خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی با گام برداشتن در راه شهدا و ارزش نهادن به روحیه فداکاری و ایثار رزمندگان، بتوانند در راه حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی و خدمت به مردم قدم‌های مؤثرتری بردارند.

وی همچنین حادثه تلخ و غیر منتظره شهادت حجاج بیت‌ا... الحرام را نیز به تمام مسلمین دنیا به خصوص هموطنان داغدار ایران اسلامی تسلیت گفت و افزود: همه ساله عید قربان که یکی از بزرگترین عیدهای مسلمانان است و همچنین نزدیکی آن با عید بزرگ غدیر که برای ما شیعیان بسیار مبارک می‌باشد را به عنوان ایام فرخنده جشن می‌گیریم که متاسفانه امسال با بی‌تدبیری و ضعف مدیریت کشور عربستان باعث گردید بسیاری از خانواده‌های هموطنانمان و نیز مسلمانان دنیا عزادار شوند.

رییس دانشگاه این حادثه ناگوار را زنگ خطر و هشداری برای همه کشورهای مسلمان قلمداد نمود و اضافه کرد: انشاءا... یک بیداری عظیم در بین همه مسلمین دنیا ایجاد شود و این بی‌تدبیری و بی‌کفایتی رژیم صعودی کشور عربستان که بارها و بارها شاهد آن بودیم به همه دنیا ثابت شده و باعث گردد که کشورهای اسلامی به خصوص کشور ما بتوانند با تشکیل یک هیات ناظر به مدیریت مناسک حج، جلوی این حوادث تلخ و دردآور را بگیرند.

در ادامه این مراسم همکار جانباز دوران دفاع مقدس حاج احمد احمدیان به بیان شعری در خصوص جنگ تحمیلی و گذشت و ایثار مردم کشورمان در دفاع از کشور اسلامی پرداخت.

گفتنی است سخنرانی سردار جانباز حاج حسین رضایی و بیان خاطرات ایشان از دوران دفاع مقدس و ایمان، ثابت‌قدمی، فداکاری و مجاهدت سربازان، از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

در پایان مراسم نیز، توسط مسئولین، به تعدادی از شرکت‌کنندگان در مسابقه کتبی هفته دفاع مقدس، به رسم یادبود هدایایی تقدیم شد.